De Nederlandsche Bank

Bij De Nederlandsche Bank werk je elke dag mee aan oplossingen voor complexe vraagstukken. Vanuit je eigen expertise draag je daarmee bij aan financiële stabiliteit en duurzame welvaart voor alle Nederlanders.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij De Nederlandsche Bank in Amsterdam

Over De Nederlandsche Bank

DNB maakt zich sterk voor financiële stabiliteit en duurzame welvaart in Nederland. Dit doen we als onafhankelijke centrale bank, toezichthouder en resolutie-autoriteit. Vanuit onze kernwaarden scherp, open, betrokken en betrouwbaar werken we samen met Europese partners aan stabiele prijzen, een soepel en veilig betalingsverkeer en solide en integere financiële instellingen.

Onze missie luidt: werken aan vertrouwen. Deze missie komt tot uitdrukking in al onze kerntaken: monetair beleid, betalingsverkeer, toezicht en resolutie. Daarnaast vervaardigen we statistieken, doen we economisch onderzoek en geven we economisch advies.

DNB als werkgever

Gezien onze rol in de samenleving is het belangrijk dat we als organisatie midden in die samenleving staan. Dat doen we met 2.100 zeer diverse en betrokken medewerkers, die elk vanuit een andere achtergrond hun bijdrage leveren aan het beantwoorden van actuele maatschappelijke vraagstukken. In een professionele, dynamische en internationaal georiënteerde werkomgeving houden zij elkaar scherp en helpen ze elkaar om gezamenlijk optimale prestaties te leveren. Net als andere medewerkers in de publieke sector hebben onze medewerkers sinds 1 januari 2020 de ambtenarenstatus.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij De Nederlandsche Bank

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages van De Nederlandsche Bank die op dit moment aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

11 apr 2022 136 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef De Nederlandsche Bank jouw rating
1 2 3 4 5