De Meerpaal

De Meerpaal is het cultureel en bruisend hart van de gemeente Dronten en de verbindingsplek tussen mensen en organisaties. Een unieke locatie met een cultureel centrum, een welzijnstak, twee theaterzalen, een bioscoopzaal, een evenementenplein, sfeervol restaurant en verschillende vergaderzalen. Dat alles onder één dak en centraal in Nederland!

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij de Meerpaal in Dronten

Over de Meerpaal in Dronten

Een unieke multifunctionele organisatie die een breed scala aan activiteiten biedt voor jong en oud op het gebied van kunst en cultuur, welzijn, theater, bioscoop, grand café, alsmede congressen en evenementen. Alles vanuit een bekend, uniek gebouw, een dorpshuis en vanuit de wijken.

De ambitieuze organisatie met 130 professionele medewerkers en vele betrokken vrijwilligers geeft vorm aan inspiratie, ontmoeting en ontwikkeling voor alle inwoners van de gemeente Dronten. Dagelijks mogen wij dan ook honderden bezoekers verwelkomen.

Marketing en communicatie vacatures bij de Meerpaal

Hieronder vind je de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij de Meerpaal die op dit moment aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Blijf dan op de hoogte van nieuwe uitdagingen bij La Plume Media door je aan te melden op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten .

04 feb 2022 237 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef De Meerpaal jouw rating
1 2 3 4 5