De Breed & Partners

Wij helpen innovatieve ondernemers vooruit. In een wereld waarin technologie elk aspect van het dagelijkse leven raakt, is innovatie van doorslaggevend belang. Wij versnellen niet alleen technologische innovatie, we helpen jou ook om zo duurzaam mogelijk te ontwikkelen.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij De Breed & Partners in Breda

Over de Breed & Partners

Samen innoveren. Het versnellen van technologische innovatie en het verleggen van grenzen. Dat is alleen mogelijk met een sterke drive en goede financiering. Het vinden van een passende financieringsmix is een complexe en vaak stressvolle opgave voor ondernemers. Juist deze innovatieve ondernemers verder helpen door het begrijpen van hun vraagstukken en het vinden van een financieringsmix op maat. Dat is wat De Breed & Partners motiveert. Iedere dag weer, al meer dan 40 jaar.

Kom je ons team versterken?

De Breed & Partners ondersteunt al meer dan 40 jaar innovatieve mkb-bedrijven in Nederland. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's om ons team te versterken. Hieronder vind je een overzicht van de openstaande vacatures. Uiteraard is het mogelijk om een open sollicitatie te sturen. Wij ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij De Breed & Partners

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij De Breed & Partners die momenteel aangemeld staan op dit platform. Als er geen vacatures vermeld staan, meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

16 sep 2021 239 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef De Breed & Partners jouw rating
1 2 3 4 5