De Bildung Academie

Onze toekomst is een open vraag. Polarisatie, klimaatverandering, digitalisering en vele andere vraagstukken van deze tijd dagen de studenten van nu uit tot innovatie. Maar alleen met wetenschappelijke kennis en analytisch denkvermogen komen we er niet. Wat vraagt deze problematiek van ons? Wat vraagt het van ons onderwijs?

De Bildung Academie

Over De Bildung Academie

De Bildung Academie gelooft dat onze samenleving bewuste, creatieve en ondernemende mensen nodig heeft. Mensen die hun volledige potentieel willen ontwikkelen. Het hoger onderwijs is toe aan vernieuwing!

Het goede voorbeeld

De Bildung Academie biedt de gedreven student hoogstaand academisch bildungsonderwijs. Een onderwijsomgeving waarin persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling centraal staan. Een persoonlijke, breed, bewuste en betrokken vorming.Een leeromgeving zoals de echte wereld – dat is Bildung op onze academie.

Samen onderwijs bouwen

De Bildung Academie gaat verder. Bij Bildung staat de student centraal, wordt de praktijk aan de theorie gekoppeld, leer je door ervaring, word je breed opgeleid en ga je verder dan alleen kennis. Deze aspecten zijn essentieel voor goed vormend onderwijs. Daarom werken we samen met onderwijsinstellingen – om Bildung te krijgen waar het thuishoort: het onderwijs.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij De Bildung Academie

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij De Bildung Academie die op dit moment aangemeld zijn. Staan er vandaag geen vacatures? Meld je aan op de nieuwsbrief of houd onze social media kanalen in de gaten.

04 sep 2017 855 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef De Bildung Academie jouw rating
1 2 3 4 5