DB+

Wij zijn DB+ en wij leveren geïntegreerde telecom en IT oplossingen voor de zakelijke markt. Klinkt misschien ingewikkeld, maar eigenlijk zorgen we er gewoon voor dat mensen met elkaar kunnen communiceren. Altijd, overal en veilig.

DB+

Over DB+

DB+ zit vol op service. En dat doen we vanuit een sterk samenhorigheidsgevoel: een klant is niet zomaar een klant. Net zomin als dat DB+ zomaar een bedrijf is. Natuurlijk, we bieden geïntegreerde telecom en IT-oplossingen op maat. En we nemen je net zo makkelijk alles uit handen als dat we enkel een basisoplossing leveren.

Maar waar we echt in uitblinken is onze werkwijze. Hierin lopen we namelijk echt op de troepen vooruit. Aandacht is hier het toverwoord. Aandacht is mooi, aandacht is schaars. Vandaar dat we onze volle aandacht schenken aan bedrijven en mensen met wie we een klik hebben.

Ook al leven we in een digitale wereld, goed persoonlijk contact is nog steeds superbelangrijk. Want hoe goed je bedrijfsplan ook is, het zijn de mensen die de organisatie succesvol maken.


Werken bij DB+

Ons team bestaat uit ruim 65 mannen en vrouwen. Stuk voor stuk ambitieuze enthousiastelingen die net even dat stapje extra doen. Door te investeren in persoonlijke relaties met onze klanten bijvoorbeeld. Want als je iemand goed kent is het makkelijker om ‘m precies te geven wat hij nodig heeft.

Zo zijn we

We zijn bloedserieus over onze doelen, maar dat betekent niet dat het hier een stijve bedoening is. Integendeel zelfs. Plezier in je werk staat voorop en we doen er alles aan om dat plezier te vergroten. Heeft dit alles een sterk ja-knikkend effect op jou? Dan kunnen we het vast prima met elkaar vinden.

Wij bieden ook nog:

  • een leuk salaris
  • een gezellige afsluiting van de week met een hapje en een tapje
  • leuke teamuitjes in het jaar en een vitaliteitsprogramma waar menig coach jaloers op is
  • en ook niet onbelangrijk: goeie koffie!

Werken bij DB+

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij DB+

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied bij DB+ die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er vandaag geen jobs bij DB+ vermeld? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef DB+ jouw rating
1 2 3 4 5