D&B Eventmarketing

De wereld draait om beleving. Wij geloven dat je mensen en merken niet dichter bij elkaar kunt brengen dan met een unieke LIVE ervaring. Daarom creëren we events en digitale belevenissen die ertoe doen. Die mensen raken en verbinden. Een positieve verandering teweegbrengen. En die klanten, relaties of medewerkers in fans veranderen. Wij brengen merken tot leven.

(online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij D&B Eventmarketing in Hilversum

Over D&B Eventmarketing

Wij houden van uitdagingen. Alleen als je niets vanzelfsprekend vindt, wordt meer dan 35 jaar ervaring geen routine. We zijn nieuwsgierig, we omarmen verandering, we lopen voorop en steken graag onze nek uit. Zo maken we het verschil voor jou als opdrachtgever. En voor alle mensen die jij in beweging wilt brengen.

Wij houden van ideeën. Niet zomaar ideeën, maar ideeën met betekenis. Hiervoor gaan we altijd op zoek naar dat onderscheidende concept, die ene LIVE ervaring of campagne die bij je past. Die ideeën hebben soms een 'randje'. We dagen immers niet alleen onszelf graag uit, maar ook jou en iedereen om ons heen.

Wij houden van resultaat. Meetbaar resultaat. Op basis van heldere doelstellingen. Samen vertalen we jouw marketing- en communicatiestrategie in unieke LIVE communicatie. Welke kant we ook op gaan, we ondernemen graag met je mee. Zo levert LIVE een waardevolle bijdrage aan de missie van je merk of organisatie.

Living your brand, getting your results. Daar mag je ons glashard op afrekenen.

Wij geloven in de kracht van LIVE. Van eenmalig event tot langlopende campagne. Van strategie tot productie. Van onsite tot online en social. Van kippenvelmoment tot duurzame relatie. Welkom in de wereld van LIVE!

Werken bij D&B Eventmarketing

  • Denk jij als een event?
  • Voel jij als een event?
  • Bén jij een event?

Dan zit je goed bij D&B Eventmarketing!

Nou ja, zitten...
Wij wervelen door het leven. In het belang van onze klanten én om onszelf te blijven opschudden. Om zo tot inspirerende en verrassende eventconcepten te komen die het DNA van bedrijven voorgoed veranderen of helpen verankeren. Of beide.

Nieuwsgierig geworden en zin in een wereldbaan? Hieronder vind je onze openstaande vacatures. Staat er niets tussen wat aansluit bij jouw talent? En ben je heel goed in wat je doet, dan komen we graag met je in contact!

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij D&B Eventmarketing

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij D&B Eventmarketing in Hilversum die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

25 aug 2021 465 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef D&B Eventmarketing jouw rating
1 2 3 4 5