Das Mag Uitgevers

Das Mag is een in 2011 opgericht literair tijdschrift dat inmiddels ook leesclubs en festivals in binnen- en buitenland organiseert, boeken uitgeeft en een zomerkamp voor nieuw talent heeft opgezet.

Das Mag Uitgevers

Over Das Mag

Das Mag begon in 2011 als literair tijdschrift Das Magazin. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot uitgever, van de boeken van auteurs als Jelle Brandt Corstius, Lize Spit en Maartje Wortel. Daarnaast organiseren we leesclubfestivals in Amsterdam, Antwerpen en Berlijn en houden we elk jaar een zomerkamp voor nieuw, jong talent. Het blad verschijnt nog steeds vier keer per jaar in een oplage van 6.000 exemplaren — met de beste verhalen, gedichten en essays, op kenmerkende wijze ontworpen door Studio Vruchtvlees, waarvoor bekroond met een European Design Award en een Red Dot Award.

(Online) marketing of communicatie vacatures bij of Das Mag

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages die momenteel bij Das Mag aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe (online) marketing & communicatie vacatures bij Das Mag in Amsterdam.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
shekar

ik wel gerag werkhebn

Geef Das Mag Uitgevers jouw rating
1 2 3 4 5