Dactari Dierenartsencoöperatie

Dactari Dierenartsencoöperatie is een coöperatieve vereniging van en voor practici. Haar taak is het ondersteunen van de leden in hun werk als praktiserend dierenarts. Dit kan zowel op het gebied van belangenbehartiging, als ook op financieel, juridisch en praktisch gebied.

Dactari Dierenartsencoöperatie

Dactari is de nieuwe naam van AUV Dierenartsencoöperatie. Dactari  is een coöperatieve vereniging van en voor practici. Haar taak is het ondersteunen van de leden in hun werk als praktiserend dierenarts. Dit kan zowel op het gebied van belangenbehartiging, als ook op financieel, juridisch en praktisch gebied.

De naam Dactari staat voor Dieren Artsen Coöperatie ter aller inkomsten en revenuen. Dactari is daarnaast een verwijzing naar de tv serie Daktari. Deze zich in Afrika serie is gebaseerd op het waar gebeurde verhaal van de Nederlandse dierenarts Toni Harthoorn die in Afrika veel goed werk heeft verricht en o.a. de uitvinder was van het verdovingsgeweer. Dat de leeuw terug te vinden is het nieuwe logo van de coöperatie is niet verwonderlijk: Clarence, de schele leeuw was een van de hoofdrolspelers is de tv serie, maar bovenal is de leeuw de koning van het dierenrijk.

Marketing en communicatie vacatures bij Dactari

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied van Dactari die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij Dactari in Cuijk!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Dactari Dierenartsencoöperatie jouw rating
1 2 3 4 5