CV5

Werkgevers ontvangen dagelijks talloze cv's. Het is dus van groot belang dat jouw cv de aandacht trekt om de kans op succes te vergroten. CV5 heeft als missie jou daar bij te helpen.

CV5

Over CV5

Op de huidige arbeidsmarkt is de competitie groter dan ooit, werkgevers worden overspoeld met cv's. Het is daarom belangrijk om een onderscheidend cv aan te bieden. Daarmee kan een sollicitant voorsprong nemen op de concurrentie en dus meer kans maken op een nieuwe baan. CV5 biedt creatieve, moderne en overzichtelijke cv's inclusief sollicitatiebrieven, die op een doeltreffende manier prikkels opwekken bij werkgevers.

Het valt tegenwoordig niet mee om een baan te vinden. De arbeidsmarkt is niet meer wat deze geweest is. Veel banen verdwijnen en het aantal werklozen wordt steeds groter. Het is 'normaal' dat er op een vacature meer dan honderd sollicitanten afkomen. Bedrijven zien door de bomen het bos niet meer en selecteren de eerste ronde puur op het uiterlijk van een CV. Na nog geen enkel woord gelezen te hebben verdwijnen er direct tientallen in de prullenbak.

Het aanbieden van een uniek en professioneel CV maakt de kans op succes daarmee stukken groter.

Onderscheidend

Dankzij een sterk, persoonlijk en onderscheidend CV komen persoonlijkheden beter tot hun recht en zijn de kansen op de arbeidsmarkt groter. Het onderscheiden van de menigte is een heel belangrijk punt binnen het vinden van een nieuwe baan. Daarnaast is het zelf maken van een CV niet altijd gemakkelijk en kan dit uren in beslag nemen.

CV5 biedt kant-en-klare CV's die binnen een mum van tijd ingevuld kunnen worden. Verder zit er standaard een passende motivatiebrief bij. De professionaliteit neemt sterk toe door het CV en motivatiebrief in dezelfde onderscheidende combinatie aan te bieden.Makkelijk aan te passenVoor elke functie zijn er CV's beschikbaar, met prachtige moderne professionel layouts en designs. Het bestand is al kant-en-klaar, het is voldoende om er nog enkele gegevens in te zetten. Dit bespaart tijd, zodat er meer tijd overblijft voor het zoeken naar vacatures.

De aanpassingen vinden plaats in Microsoft Word en het CV valt vervolgens als Word-document of in het PDF-formaat op te slaan. Na het aanmaken is het bestand direct uit te printen. Lukt het niet dan is er altijd ondersteuning beschikbaar. Samen met deze ondersteuning is het maken van een prikkelende CV een makkelijke taak.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij CV5

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij CV5 die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures en stages bij CV5 in Voorburg.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef CV5 jouw rating
1 2 3 4 5