CuraMare

CuraMare biedt ziekenhuiszorg, thuiszorg en ouderenzorg op Goeree-Overflakkee, Voorne–Putten en Schouwen-Duiveland. Bij CuraMare werken meer dan 2.000 professionals. Onze organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen en plezierige werkverhoudingen. Samen spannen we ons in om honderden cliënten en patiënten de best mogelijke zorg te bieden; thuis, in één van onze zorgcentra of in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis.

CuraMare

Over CuraMare

CuraMare biedt alle mensen, die op zorg en verpleging zijn aangewezen, een zeer toegankelijk zorgaanbod. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt zo lang mogelijk thuis kan wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te verblijven en als dat nodig is zo comfortabel mogelijk binnen één van onze locaties. Ons zorgaanbod bestaat uit ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg, verloskundige zorg, behandeling en revalidatie. Wij leveren zorg op Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en omliggende gebieden. Wij bieden de juiste zorg, op het juiste moment, op de juiste plek.

Marketing en communicatie vacatures en stages bij CuraMare

Hieronder staan alle (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij CuraMare die momenteel aangemeld zijn op Marketing & Communicatie Vacatures. Zie je vandaag geen vacatures staan? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief. 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Fatuma Yusuf

Ik wil graag werk in de zorg.

Geef CuraMare jouw rating
1 2 3 4 5