CultuurSchakel

Het is onze ambitie dat alle kinderen in Den Haag cultuuronderwijs krijgen en onze droom om een culturele wereld te creëren die er nog niet is. Wij doen dat door scholen, culturele instellingen en culturele aanbieders te ondersteunen met advies en subsidie.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Cultuurschakel in Den Haag

Over CultuurSchakel

Wij zijn jouw schakel voor kunst en cultuur op school en in de vrije tijd. En wij brengen je verder in kunst en cultuur in Den Haag. Bekijk onderstaande video voor een korte uitleg van wat CultuurSchakel doet.

Een leven lang kunst en cultuur

Dat wensen wij iedereen toe. Wij delen graag onze expertise en ons netwerk op het gebied van cultuuronderwijs en kunstbeoefening in de vrije tijd. We helpen scholen om kinderen te laten opgroeien met kunst en ondersteunen iedereen die in de vrije tijd kunst en cultuur aanbiedt of beoefent. We geven subsidies aan initiatiefnemers die iets moois willen realiseren met vrijetijdskunstenaars en maken dit zo gemakkelijk mogelijk. We maken kunst en cultuur zichtbaar voor iedereen in Den Haag. We kennen cultureel Den Haag en weten wat er speelt, werken samen met partijen die actief zijn op cultuurgebied en bundelen deze krachten. We hebben een sterk team met brede professionele en kunstzinnige bagage. We werken op maat, zijn onafhankelijk, bouwen een persoonlijke band op en bieden duurzame ondersteuning. Kortom: we brengen je verder met kunst en cultuur in Den Haag.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Cultuurschakel

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Cultuurschakel die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

 

06 jan 2022 233 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef CultuurSchakel jouw rating
1 2 3 4 5