Cultura

Cultura is het centrum voor kunst en cultuur in Ede. Kom langs voor theatervoorstellingen- en concerten, cursussen & workshops, de bibliotheek, kunstgalerie, het gezellige café en congrescentrum.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Cultura in Ede

Over Cultura

Cultura is het centrum voor kunst en cultuur in de gemeente Ede. De naam is afgeleid van het begrip cultuur, en niet zomaar. Want in het begrip 'cultuur' is het bestaansrecht te vinden van onze organisatie. Cultura staat voor leren, informeren en genieten door middel van Kunst & Cultuur. Cultura faciliteert, informeert en inspireert en doet dit vanuit de hoofdvestiging aan de Molenstraat en vanuit de vestigingen Stadspoort in Ede, Collage in Bennekom en het Westhoffhuis in Lunteren. Daarnaast is Cultura actief op verschillende locaties met de Bibliobus en educatieve programma's op scholen.

Werken bij Cultura

Werken met een hart voor cultuur! Wil jij werken bij Cultura? Dán kies je voor een inspirerende werkomgeving waar je veel gaat betekenen voor de inwoners van de gemeente Ede. Maak met jouw passie het verschil én draag bij aan het geluk en welzijn van onze bezoekers!

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Cultura

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Cultura die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

06 dec 2021 217 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Cultura jouw rating
1 2 3 4 5