CrossOver

Onze missie: Bijdragen aan voldoende technische vakmensen met slimme handen om Nederland de komende 100 jaar leefbaar te houden.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij CrossOver in Amsterdam

Over CrossOver

CrossOver is een sociale onderneming met een duidelijke missie. Crossover heeft het grootste netwerk onder technische bedrijven en technische vakmensen in Nederland. We zetten acties op om zij-instroom naar de techniek mogelijk te maken, we organiseren hét leiderschapsprogramma voor technische vakmensen en teamleiders en initiëren trajecten voor meer vitaliteit bij technische organisaties.

Wil jij net als wij een bijdrage leveren aan het enthousiasmeren van voldoende technische vakmensen met slimme handen om Nederland de komende 100 jaar leefbaar te houden? Laat dan nu van je horen!

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij CrossOver

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages van CrossOver in Amsterdam die op dit moment aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

11 mrt 2022 235 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef CrossOver jouw rating
1 2 3 4 5