CRM Partners

Alles wat wij doen is erop gericht om onze klanten geliefd te maken. Wij geloven dat je dat alleen bereikt door persoonlijk en relevant te zijn. Door het inzetten van de juiste technologie én het creëren van de juiste mind-set helpen we organisaties in heel Europa Customer Engagement Companies te worden.

CRM Partners

Over CRM Partners

Conceptueel denkers, strategen, probleemoplossers, creatievelingen, mouwenoprollers, we zijn met velen en zijn gek op uitzonderlijke klantbelevingen.  

We bouwen graag klantrelaties op, ontwerpen effectvolle strategieën, voegen waarde aan contacten toe en zetten daarbij direct de juiste kanalen in. Bij alles wat we doen, zorgen we dat dit snel en zichtbaar het engagement met je klanten verbetert. We houden van uitdagingen, hebben aan één woord genoeg, realiseren je doelen én werpen graag nog een blik vooruit. Want wat we vandaag bijzonder vinden, kan morgen al weer normaal zijn.

Klantverwachtingen en markten veranderen. Aan ons de taak de producten en diensten hier perfect op af te stemmen. Onze ambitie houdt ons scherp. De afgelopen jaren heeft dit voor internationale spelers en grote en kleinere organisaties minder gedoe en meer complimenten en orders opgeleverd.

We zijn teamplayers, ook na werktijd, inspireren en motiveren elkaar en halen zo het beste uit onszelf naar boven. En daarmee de beste oplossingen voor je vraagstuk, hoe ambitieus ook.

Wij zijn gespecialiseerd in de Agri-, Finance-, Members- en Retailmarkt en hebben vestigingen in Nederland en Duitsland. Onder onze nationale en internationale klanten bevinden zich Bayer CropScience, KPN, Bundesliga, Rabobank, ArdaghGroup, ABN AMRO, Lanxess en DSM.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij CRM Partners

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij CRM Partners in Utrecht die aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er vandaag geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef CRM Partners jouw rating
1 2 3 4 5