Coulisse

Sinds de oprichting in 1992 is Coulisse uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevende toeleverancier van raambekleding voor zowel maatwerk als de doe-het-zelfmarkt. Onze innovatiekracht komt tot uiting in inspirerende collecties en vooruitstrevende systeemoplossingen. Met ons totaalaanbod bieden wij onze klanten oneindig veel mogelijkheden om zich te onderscheiden in de markt en goed op de steeds veranderende behoeftes van eindgebruikers in te spelen.

Coulisse

Assortiment

Ons assortiment omvat alle mogelijke soorten raambekleding. Van rolgordijnen, paneelgordijnen en verticale lamellen tot houten jaloezieën, vouwgordijnen en plisségordijnen. Door de breedte van het assortiment sluit ons aanbod zowel op het gebied van systemen als collecties aan bij de wereldwijd uiteenlopende smaken, stijlen en raamtypes.

De raambekledingssystemen zijn van esthetisch, compact design en in uiteenlopende uitvoeringen verkrijgbaar (van basic tot full-option). Bij de ontwikkeling staat gemak en efficiëntie in montage, installatie en gebruik voorop. Doordat de ontwerpen modulair zijn kan hetzelfde onderdeel in verschillende systemen gebruikt worden.

De collecties zijn breed, gevarieerd en vooruitstrevend. Naast eenvoudige, functionele stoffen in uiteenlopende kwaliteiten omvat het assortiment exclusieve, decoratieve varianten. De kleurpaletten zijn breed en omvatten tijdloze tinten en trendkleuren. De dessins zijn vernieuwend en stijlvol.

Facilities

Coulisse heeft kantoren over de wereld. Hierdoor zijn wij in staat onze klanten optimaal te ondersteunen, de kwaliteit van onze producten te borgen en snel trends te lanceren. Nieuwe systemen en collecties worden ontwikkeld in onze eigen Design Studio en in het Tech Centre bij het hoofdkantoor in Enter. Hier bevinden zich ook het warehouse van 11.000 m2 en het distributiecentrum, van waaruit onze producten dagelijks over de hele wereld worden verzonden.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Coulisse

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages die momenteel bij Coulisse in Enter aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Coulisse jouw rating
1 2 3 4 5