Cotap

Cotap is een full-service vloerengroothandel met een eigentijdse benadering. We zijn continu bezig met het ontwikkelen van collecties en toekomstbestendige oplossingen. Iedere dag een stap vooruit met de markt, dáár doen we het voor. Door te doen wat we beloven, te innoveren, inspireren of simpelweg te helpen.

Vacatures bij Cotap

Over Cotap

Daarbij blijven wij, wie we zijn. En we doen wat we altijd doen. Voor onze klanten reizen wij de hele wereld over, op zoek naar producten die 'de business' verder helpen. Een team van ruim 140 gemotiveerde medewerkers staat iedere dag op, om het persoonlijke verschil te maken. Met ons eigen logistieke centrum streven we naar efficiënte en snelle leveringen. Zodat we tegen het beste rendement, de mooiste producten en maximale service kunnen leveren.

Werken bij Cotap

Cotap heeft een stip op de horizon gezet. Met bijna 80 jaar ervaring en ruim 140 medewerkers is een solide fundament gelegd onder onze groeiambities, om in 2020 de meest gevraagde én gewaardeerde vloerenleverancier in consumentenretail (woonspeciaalzaken, parketspeciaalzaken, grootschalige ketens) te worden. Als vraaggestuurde groothandel kan Cotap een centrale rol vervullen bij het creëren, presenteren, verkopen, communiceren, distribueren en servicen van unieke vloerconcepten of -collecties. Door een omnichannel focus, maatwerk en partnership wil Cotap het verschil maken.

Marketing en communicatie vacatures bij Cotap

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Cotap die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

10 jun 2020 677 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Cotap jouw rating
1 2 3 4 5