Coosto

Coosto is de marketingtool voor meer resultaat uit content & social media. Monitor, publiceer, reageer en rapporteer vanuit één tijdbesparend platform.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Coosto in EIndhoven

Over Coosto

Coosto is een toonaangevende content- & social media marketing tool, die er volledig op is gericht om organisaties te helpen meer resultaat uit content te halen. Dat doen we door praktische oplossingen te bieden voor elke fase van contentmarketing: onze klanten gebruiken Coosto om content te bedenken, content te verspreiden op social media, hun community te managen en om alle resultaten te monitoren en te rapporteren.

De successen zijn duidelijk. Coosto-klanten creëren betere content en presteren daardoor aantoonbaar beter op alle marketingdoelen: van een grotere merkbekendheid tot meer merkvoorkeur, klantloyaliteit en online conversies.

Werken bij Coosto

Wij bieden je de mogelijkheid om te werken bij een innovatief internationaal groeiend SaaS bedrijf, waarin je in een professionele en informele werksfeer samenwerkt met enthousiaste collega's en aansprekende opdrachtgevers. Daarnaast bieden we jou een goed, marktconform salaris en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Coosto

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Coosto in Eindhoven die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

16 jun 2022 220 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Coosto jouw rating
1 2 3 4 5