Contentbureau

Noem ons hoe je wilt: contentmarketeers, contentstrategen, tekstschrijvers of copywriters. We adviseren en bedenken creatieve concepten en zetten samen met jou een content(marketing)strategie op. Samen gaan we voor het content-effect.

Contentbureau

Over Contentbureau

Content maken die onmisbaar is en die iedereen wil consumeren; dát is wat wij nastreven. Door ervoor te zorgen dat de doelgroep taalt naar meer en zich conformeert met de zender (het merk), bereiken we het content-effect. Dat kan zijn: meer leads of meer media-aandacht, maar ook een betere autoriteitspositie of meer naamsbekendheid. We gaan daarbij prat op onze hoge kwaliteitsstandaard en laten daarom al onze content altijd controleren door een eindredacteur.

Van advies tot uitvoer

Met een achtergrond in online marketing, communicatie, journalistiek, pr of de Nederlandse taal is er altijd wel iemand die jouw contentvraag kan beantwoorden. Van doelgroepanalyse tot contentcreatie, distributie en de analyse; aan Contentbureau heb je een contentpartner met inhoud. En het mooie is: we adviseren je niet alleen over de juiste strategie, we voeren hem ook voor je uit.

Onderdeel van LVT Group

Contentbureau is al meer dan vijftien jaar onderdeel van de LVT Group, een groep communicatie-, pr-, design- en evenementenbureaus in de Benelux. Sinds 1 november 2013 is Contentbureau een zelfstandig onderdeel binnen de groep. Verder werken we samen met partners die zijn gespecialiseerd in videoproductie, fotografie, websitebouw en drukwerk. Dat betekent dat we elke contentuitdaging voor je kunnen oppakken.

(Online) Marketing en communicatie vacatures en stages bij Contentbureau

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages bij Contentbureau die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing of communicatie vacatures en stages bij Contentbureau in Bunnik.

08 jan 2020 508 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Contentbureau jouw rating
1 2 3 4 5