ConnectAndPlay

ConnectAndPlay verdiept zich in de nieuwste technieken op het gebied van interactieve kinder entertainment, vernieuwende ontwikkelingen die deze generatie doet verrassen en daadwerkelijk weet te bereiken. Door een goed beeld te creëren van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van Interactiviteit, Technologie en User-Experience, kunnen we interactieve oplossingen bieden die ervoor zorgen dat de kinderen op spectaculaire manieren worden geprikkeld.

ConnectAndPlay

Alles op het gebied van Digitaal Kindervermaak

We zijn elke dag bezig om nieuwe concepten te bedenken die nog beter passen bij de behoefte van onze klanten, waaronder onder andere winkelcentra, grote corporate retailketens, vakantieparken, indoor speeltuinen, fastfoodrestaurants en andere horeca. In de afgelopen jaren hebben wij gewerkt aan een sterke basis in Nederland en Duitsland en vruchtbare lange-termijn partnerships met verschillende corporate klanten. In de komende jaren zetten we in op verdere consolidatie van de Nederlandse en Duitse markt, verdere groei binnen Europa en constante productontwikkeling om onze klanten een strategisch voordeel te blijven bieden.

Marketing en communicatie vacatures en stages bij ConnectAndPlay

Bekijk hieronder de vacatures van ConnectAndPlay die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij ConnectAndPlay in Rotterdam!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef ConnectAndPlay jouw rating
1 2 3 4 5