Conceptinc creative & business

Vind, bind en activeer jouw doelgroep en zorg voor een sterke merkbinding en realisatie van je business doelstellingen. Conceptinc helpt je daarbij met marketing advies, concepten, uitwerking van middelen, content en campagnes.

Conceptinc creative & business

Over Conceptinc

BE CREATIVE & DO BUSINESS - De basis is een goed concept

We ondersteunen je bij het waarmaken van je doelen met een heldere marketingstructuur, sterke proposities, creatieve concepten, activerende campagnes, uitwerking van middelen en pakkende content. De combinatie van inzicht, creatie en techniek zorgt voor optimaal resultaat. Langs een proces van gelijktijdig denken en doen, want daar leer je volgens ons het meeste van.

Expertise: marketing- en communicatie management, alle 4 (en nog meer) P's, conceptontwikkeling en -uitwerking, communicatiestijl, tegelijkertijd denken en doen, werken aan bewijsvoering, implementatie, focus op relevantie & resultaat. 

Werkt(e) voor onder andere: ANWB, AWVN, Beter Horen, Doomijn Kinderopvang, FME, Gemeente Apeldoorn, Liander, Monuta en Univé.

Online marketing en communicatie vacatures bij Conceptinc

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van Conceptinc die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief

18 jul 2019 318 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Conceptinc creative & business jouw rating
1 2 3 4 5