Competence Factory

Competence Factory geeft inspirerende trainingen voor de creatieve professional, (online)marketeer, vormgever, webdevelopers en alle professionals die zich met communicatie bezighouden.

Competence Factory

Online marketing, strategie, creatie, content trainingen in één huis.

Iedereen die online marketing kennis wil combineren met 'hands-on' creative kennis, is bij Competence Factory aan het goede adres. Trainingen bij Competence Factory zijn vaak praktisch ingesteld zodat je kennis in de praktijk brengt waardoor het beter blijft 'hangen'. Dit geldt ook voor de strategisch trainingen. Door zelf ook de uitvoer te beheersen wordt je veel effectiever en begrijp je sneller hoe complexe zaken werken. Echt goede marketeers onderscheiden zich nu door zelf ook de uitvoer te beheersen.

Bevlogen en altijd op zoek naar de laatste innovaties en beste trainers

Competence Factory is een eigenwijze en 'warme' club. Met een netwerk van de beste trainers van Nederland. Experts met praktijk ervaring die actuele kennis direct vertalen naar een aanbod van wel 140 trainingen.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Competence Factory

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied bij Compentence Factory die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Competence Factory jouw rating
1 2 3 4 5