CompaNanny

Wij zijn CompaNanny. Een energieke en innovatieve organisatie met een maatschappelijke missie. We zijn ambitieus, vooruitstrevend en we hebben power. Hoe goed het ook is wat we doen, het kan altijd nog beter. Want bouwen aan de generaties van de toekomst is een continue proces.

online marketing en communicatie vacatures bij CompaNanny in Amsterdam

Over CompaNanny

Wij zijn CompaNanny. Een energieke en innovatieve organisatie met een maatschappelijke missie. Al meer dan 15 jaar bouwen wij elke dag vol overgave aan nieuwe generaties. Wij hebben power. Alles wat we doen, doen we met een reden. Dus onze pedagogische visie zie je terug op iedere groep. Er is tijd en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling want dat geeft energie. We zijn een ambitieuze organisatie waar iedereen gelijk is, waar we respectvol met elkaar omgaan en samenwerken vanuit vertrouwen.

Onze unieke werkwijze is een succes; we bieden Kinderdagverblijf, Buitenschoolse opvang en Peuterspeelzaal aan op meer dan dertig vestigingen in Nederland. CompaNanny is een plek waar kinderen, ouders en medewerkers zich thuis voelen. Met elkaar werken we aan hetzelfde doel. We gaan respectvol met elkaar om en investeren in elkaar. We zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie die gelooft dat hoe goed het ook is wat we doen, het altijd nog beter kan.

Werken bij CompaNanny

Werken bij CompaNanny betekent werken in een team waar vertrouwen en respectvol met elkaar omgaan centraal staat. We zijn ondernemend, initiatiefrijk en we hebben positieve energie. We geloven in de missie en we zijn trots op CompaNanny. We werken iedere dag vol overgave aan hetzelfde doel: de generaties van de toekomst. Een mooier vak kunnen wij ons niet voorstellen!

werken bij CompaNanny - vacatures

Werk met een missie
Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan nieuwe generaties. Want de kinderen van nu gaan de wereld van morgen vormgeven. Daarom dagen we kinderen uit, stimuleren hun creativiteit en leren ze denken in oplossingen. Met vallen, maar vooral ook met opstaan. Zodat zij straks klaar zijn voor de toekomst.

Onze cultuur
Natuurlijk zijn we zorgzaam, deskundig en gaan we respectvol met elkaar om. Maar dat zijn randvoorwaarden voor ons. Onze groep mensen kenmerkt zich door power en positieve energie. Dat zit in ons DNA en dat is wat ons verbindt. We hebben pure liefde voor ons vak en zijn een tweede thuis voor kinderen. We zoeken de verbinding met anderen en zijn er voor elkaar. We zijn een team waarin je vrij bent om jezelf te zijn.

We organiseren teamuitjes en vinden een goede band hebben met elkaar belangrijk. Want als je een goed en gezellig team om je heen hebt, ben je met meer plezier aan het werk en kun je nog beter bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij CompaNanny

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages die bij CompaNanny momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er momenteel geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief!

05 mrt 2021 230 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef CompaNanny jouw rating
1 2 3 4 5