Commpanion

Of het nu om een re-branding, nieuwe website, strategie, conceptmatige campagne of een toffe animatie gaat: anders denken, anders doen... dat zijn wij! Zie een samenwerking met ons als een spannend boek met een steengoed verhaal.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Commpanion in Tilburg

Over Commpanion

Commpanion is een erkend full-service reclamebureau. We houden ons bezig met alle facetten van communicatie: van concept, via strategie, naar uitvoering. We onderscheiden ons door naast de klant te gaan staan en out of the box te denken. Op een manier die zowel persoonlijk als professioneel is, gaan we samen met de klant voor het beste resultaat. Op deze manier doen we onze naam eer aan. Als bureau staan we niet zelf in de schijnwerpers maar richten we ze juist op onze klanten. Want hun successtories zijn immers de onze!

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Commpanion

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages bij Commpanion in Tilburg die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

01 jun 2017 1018 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Commpanion jouw rating
1 2 3 4 5