Comhan Holland B.V.

Als je het de medewerkers zelf vraagt is Comhan Holland een ontzettend prettig bedrijf dat goed is voor zijn personeel. Ondanks het feit dat we in 65 jaar aardig zijn gegroeid, zijn we er trots op dat we onszelf nog steeds een familiebedrijf mogen noemen. Klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid maar ook flexibiliteit staan bij Comhan dan ook erg hoog in het vaandel. Comhan is een producerende groothandel van aluminium voor de bouw, industrie en visuele communicatie. We leveren niet alleen aluminium profielen en platen maar zijn constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe systemen en slimme oplossingen voor onze klanten. En daar komen onze klanten voor terug.

Comhan Holland B.V.

Over Comhan

We hebben 't, we maken 't en we leveren 't!

Meer dan 65 jaar actief zijn zorgt voor een arsenaal aan kennis en ervaring. Dat zetten wij in om een ontzettend breed assortiment uit voorraad aan te bieden. Voor elk probleem dat we door de jaren heen in ons vak tegenkwamen hebben we een oplossing ontwikkeld. Naast standaard aluminium platen en profielen hebben we ook speciale oplossingen op voorraad of kunnen we deze in korte tijd op maat produceren. We zeggen niet voor niets: we hebben ‘t, we maken ‘t en we leveren ‘t!

Aluminium voor de bouw en industrie 

Als voorraadhoudende groothandel kennen we de eisen die in de bouw en industrie aan aluminium platen en profielen worden gesteld als geen ander. Ons complete leveringsprogramma is uit voorraad leverbaar. Maar u bent ook voor een specifieke wens bij ons aan het juiste adres. In ons service center is een schat aan kennis en ervaring aanwezig op het gebied van aluminiumbewerking. Voor de veeleisende en dynamische markt van bouw en industrie zijn we dan ook een partner van formaat!

Pionier in visuele communicatie

Ruim 30 jaar geleden ontdekten we dat aluminium uitstekend kan worden toegepast bij het maken van allerlei producten in de visuele communicatie branche en brachten we als een van de eerste XXL (doek) spansystemen op de markt. Toen nog nieuw, maar tegenwoordig zijn onze aluminium sign systemen niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Voor de meest uiteenlopende zaken, zoals een verouderde gevel die bedekt moet worden of bedrijven die ook wanneer het donker is een zichtbaar logo willen, ontwikkelden we slimme en eigentijdse oplossingen. Dat een goed idee kan reizen wordt wel bewezen door het feit dat onze systemen veelvuldig over de hele wereld worden toegepast!

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Comhan Holland

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied bij Comhan die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Pieter v.d bijl

Ik vind deze werk gever geweldig heb er zelf gewerkt en zou het zo weer doen dus hier bij biet ik me aan hoop van juli te horen p.w.v.der bijl

Geef Comhan Holland B.V. jouw rating
1 2 3 4 5