Combiwel

Combiwel is een maatschappelijke organisatie die Amsterdammers en Amsterdammertjes een stapje verder wil helpen. Dat doet Combiwel in opdracht van de gemeente en in samenwerking met stadsdelen, buurtorganisaties, vrijwilligers, onderwijs, ketenpartners, ondernemers en vooral ook met de direct betrokkenen: de Amsterdammers.

(online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Combiwel in Amsterdam

Over Combiwel

Combiwel staat voor een inclusieve samenleving waar mensen kunnen meedoen, een stad waar uitval zoveel mogelijk wordt voorkomen en mensen hun betrokkenheid en solidariteit in de praktijk kunnen brengen. We ondersteunen kwetsbare Amsterdammers en ondersteunen hen om zo lang mogelijk zelfstandig en veilig te leven en te participeren in de samenleving. We verbinden bewoners met bewoners en bewoners met instanties. Voorkomen is beter dan genezen. Daarom zetten wij ook in op een verantwoorde ontwikkeling van kinderen.

Van kinderopvang, opvoedingsondersteuning, sport en buurtontwikkeling tot en met brede talentontwikkeling, schulddienstverlening en sociaal maatschappelijk werk: Daaraan geeft een medewerker van Combiwel dagelijks zijn/haar portie energie.

Werk & Combiwel

Je kijkt naar de Amsterdammer, naar elkaar om van je collega te leren en naar de samenleving in het geheel. Je springt in en ziet wat iemand nodig heeft. Op haar beurt luistert en kijkt Combiwel juist naar wat jij nodig hebt om je werk goed uit te voeren.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Combiwel

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Combiwel die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

18 okt 2021 338 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Combiwel jouw rating
1 2 3 4 5