Coloriet

Coloriet is dé specialist in wonen en zorg voor senioren in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde. Met meer dan 1400 cliënten en hun familieleden, ruim 1200 medewerkers en 600 vrijwilligers geven wij samen kleur aan waardevol leven.

online marketing en communicatie vacatures bij Coloriet in Lelystad

Over Coloriet

Zorgorganisatie Coloriet biedt een breed scala aan zorgdiensten en welzijnsactiviteiten: (thuis-) zorg, woonzorgcentra, behandeling (o.a. fysiotherapie en ergotherapie) en revalidatie, dagactiviteiten en dagopvang.

Bij Coloriet draait het leven om de ander. Het leven draait om jou. Het leven is van jou. Wij ondersteunen mensen zodat zij hun leven kunnen leiden zoals ze dat graag willen. Dit doen wij op het gebied van wonen, welzijn en (thuis-) zorg. Samen met ruim 1200 (zorg-) medewerkers, 600 vrijwilligers, familieleden en mantelzorgers geven wij kleur aan waardevol leven. Aan meer dan 1100 cliënten, bij mensen thuis en in onze locaties.

Onze specialisaties zijn psychogeriatrie, geriatrische revalidatie, complexe ouderenzorg en thuiszorg. Wij bieden diensten op het gebied van zorg, participatie, veilig en zelfstandig wonen, welzijn, poliklinische zorg, behandeling en revalidatie. Ook bieden wij behandeling gecombineerd met wonen op een locatie. Kenmerkend daarbij zijn kleinschaligheid en samenwerking met ketenzorgpartners.

Een kleine greep uit ons zeer divers zorgdienstenportfolio: wijkverpleging, personenalarmering, wonen in één van onze woonzorgcentra, wonen in een aanleunwoning, kleinschalig (groeps-) wonen voor mensen met dementie, palliatieve zorg, een uitgebreid Advies- en Behandelcentrum (multidisciplinair team van behandelaren en artsen) en dagopvang met activiteiten.

Wij bieden zorg in Lelystad, Zeewolde, Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant.

Werken bij Coloriet

Collega’s vertellen wat Coloriet voor hen betekent.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Coloriet

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied bij Coloriet die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er op dit moment hieronder geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

03 aug 2021 307 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Coloriet jouw rating
1 2 3 4 5