Colliers International

Colliers International is een toonaangevende vastgoedorganisatie waar wereldwijd ruim 15.000 professionals werken vanuit de kernwaarden service, expertise, community en fun. In Nederland hebben we 330 collega's op zeven locaties. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam.

Colliers International

Over Colliers International

Colliers International staat voor de nieuwe vastgoedwereld. We dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. We verbinden globale marktontwikkelingen en complexe data met de wereld van kantoorgebruikers, vastgoedeigenaren en investeerders. Dit stelt ons in staat de sector van morgen te begrijpen en expert te zijn op de toekomst van vastgoed. Dankzij deze inzichten kunnen we waarde toevoegen aan de verschillende fases van de vastgoedcyclus en strategische klantrelaties opbouwen. We bieden creatieve oplossingen die niet alleen vandaag aantrekkelijk zijn, maar ook in de toekomst relevant en duurzaam blijven.

In Nederland werken we met 330 professionals die anders denken en de beste ideeën delen in een cultuur van ondernemerschap en klantgerichtheid. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op een betrouwbare partner die doordacht advies geeft. En een partij die hen de juiste kansen laat zien in de sectoren healthcare, hotels, industrial & logistics, offices, residential en retail. Natuurlijk zijn we aangesloten bij de belangrijkste organisaties in ons vakgebied zoals het Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs, the Royal Institution of Chartered Surveyors, het Kwaliteitsregister van Makelaars VastgoedCert, en de Nederlandse Vereniging van Makelaars.

Wereldwijd telt Colliers International Group Inc. meer dan 15.000 medewerkers in 69 landen. Het dienstenaanbod bestaat uit: Agency, Asset Services, Capital Markets, Occupiers Services, Research en Valuation & Advisory Services.

Werken bij Colliers International

Van commerciële vastgoedadviseurs tot marketing- en researchdeskundigen; Colliers heeft voor tal van professionals zeer interessante en uiteenlopende carrièreperspectieven. Perspectieven met hetzelfde doel: mensen boven zichzelf laten uitstijgen.

Marketing en communicatie vacatures bij Colliers International

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Colliers International die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Colliers International jouw rating
1 2 3 4 5