CNV Connectief

CNV Connectief is dé vakvereniging voor iedereen die werkt, gaat werken, werkt zoekt of heeft gewerkt in de sector onderwijs, overheid, publieke diensten en zorg & welzijn. Al onze leden zijn er voor anderen. En wij? Als CNV Connectief zijn wij er voor jou.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij CNV Connectief in Utrecht

Over CNV Connectief

Samen met ruim 120.000 leden zorgen we ervoor dat jij goed en met plezier je werk kunt doen. Dit doen we bijvoorbeeld door afspraken te maken over werk en inkomen in cao's. Of door je te helpen bij je loopbaan en er voor je te zijn als het tegenzit. We vormen een groot netwerk, waar je met én van elkaar leert. Jij richt je in je werk op anderen, dus zijn wij er voor jou. Dat vinden we niet meer dan logisch.

Onze missie en visie

We dragen bij aan een rechtvaardige samenleving waarin iedereen tot zijn recht komt. In ons werk zoeken we daarom altijd de verbinding. Of dit nu op de werkvloer, aan de onderhandelingstafel, binnen de vakvereniging of in de samenleving is. We geloven erin dat de stem van elk lid belangrijk is voor een arbeidsmarkt die klaar is voor de toekomst. Daarom hebben we oog voor de vragen en behoeften van jullie als leden. Dat doen we op landelijk, regionaal en lokaal niveau. Omdat we weten: samen staan we sterk.

Werken bij CNV

Ben jij een verschilmaker? Een verenigingsdier? Een tikkeltje dwars, zonder de ander uit het oog te verliezen? En maak je graag impact in het dagelijks leven van werkend Nederland? Grote kans dat je je als een vis in het water voelt bij het CNV.

Wij werken aan het nieuwe normaal. Continu. Vanuit christelijk sociaal denken. Een wereld waar welvaart gelijk is verdeeld. Waar goed werk en eerlijk inkomen de norm is. We bewegen mee. Spelen in op veranderingen op de arbeidsmarkt. We passen ons aan. Stellen vragen. Maar werken ook samen met stakeholders. Krachtenbundeling om werkenden te ondersteunen. In iedere fase van hun loopbaan. Voel jij diezelfde drive? En herken je jezelf in ons DNA? Dan zit er maar één ding op. Kijk of er een interessante vacature vrij is.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij CNV Connectief

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij CNV Connectief die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

26 nov 2021 366 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef CNV Connectief jouw rating
1 2 3 4 5