CGMV

Bij CGMV geloven we dat jij van God de tijd, het talent en de mogelijkheden hebt gekregen om jouw leven, en dat van je omgeving, tot bloei te brengen. Je werk en carrière zijn daarin heel belangrijke onderdelen.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij CMGV in Zwolle

Over CGMV

CGMV is een vakorganisatie voor christenen. Wij zijn er voor werknemers, werkgevers en zelfstandigen. Jezus Christus is ons grote voorbeeld. Hij is de bron van waaruit wij leven en werken. Zo willen onze adviseurs met een frisse, open en luisterende houding aan de slag met vragen en dilemma´s. Zij hebben veel ervaring met de regelgeving over werk en inkomen. Ook niet-leden kunnen een beroep doen op deze expertise. Als het nodig is staan we achter onze leden en behartigen hun belangen. CGMV is een actief netwerk van christenen waarin (ethische) vraagstukken veilig met elkaar gedeeld en besproken kunnen worden. Dit doen wij vanuit ons motto: Samen werken, samen groeien.

CGMV is een vereniging met circa 7.000 leden. Onze leden zijn werkzaam in allerlei sectoren. Zo zijn grote groepen leden werkzaam in de zorgsector en het onderwijs. Wat kleinere groepen leden zijn actief bij de overheid, in de zakelijke dienstverlening en in de agrarische sector.
Het toezichthoudend bestuur van onze vereniging bestaat uit vijf leden die gekozen zijn door de leden. Naast zijn toezichthoudende rol is het bestuur nauw betrokken bij de activiteiten binnen de vereniging.

De werkorganisatie van de vereniging bestaat uit twintig medewerkers en staat onder leiding van de tweehoofdige directie Martin van Eerde en Niels Rook.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij CGMV

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij CGMV die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

10 jan 2022 210 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef CGMV jouw rating
1 2 3 4 5