Certhon

Certhon ontwerpt en ontwikkelt internationale glastuinbouwprojecten. Op het gebied van kassenbouw, klimaat, verwarming, koeling en watertechniek realiseren wij (turnkey) projecten. In ons hoofdkantoor in Poeldijk werken dagelijks honderd techneuten samen om een duurzame, energiezuinige en innovatie oplossingen te vinden voor vraagstukken in de internationale glastuinbouw.

Certhon

Over Certhon

Certhon gelooft dat er een oplossing is voor het wereldwijde voedsel vraagstuk. Wij willen het mogelijk maken dat iedereen, altijd, op elke locatie en onder alle omstandigheden, toegang heeft tot duurzaam geteeld hoogwaardig voedsel. We zetten een organisatie neer waar kennis- en productontwikkeling op teelt(technische) gebieden samenkomen. Hiermee inspireert Certhon tot actie. Actie om de kunst van het ontwerpen, realiseren en laten renderen van internationale projecten naar een hoger niveau te tillen.

Werken bij Certhon

Met onze werkzaamheden proberen we oplossingen te vinden voor heersende vraagstukken als: Hoe ziet de wereldwijde voedselvoorziening er met een groeiende wereldbevolking in 2030 uit? Hoe gaan we om met de toenemende waterschaarste problematiek? Groeit sierteelt straks zonder daglicht?

Certhon

Hoe we deze vraagstukken aanvliegen? Met volle overtuiging, een tikkeltje eigenwijsheid, onderlegd met een berg technische kennis. Door constructie-, klimaat-, elektrotechniek en irrigatie te verbinden met agronomie geloven wij dat we dé kennis en expertise in huis hebben om onze klanten de best passende en meest volledige oplossingen te bieden.

Dat klinkt allemaal leuk, ambitieus en interessant... Maar wat betekent dit voor jou als medewerker van Certhon? Het betekent dat je zal belanden in een bedrijf met jonge en ervaren medewerkers, met allemaal één doel: Als team de beste oplossing voor de klant realiseren. Je krijgt veel vrijheid om je functie vorm te geven, inclusief de daarbij behorende verantwoordelijkheden en de kansen die voorbij komen. Kansen om een opleiding te volgen, kansen om door te groeien in de functie, kansen om van andere collega's en vakgebieden te leren en kansen om te doen wat je echt leuk vindt. Bij Certhon hoef je dus nooit stil te staan.

We zijn met 130 medewerkers, maar toch kent iedereen elkaar. Dat is precies de kracht van ons team: Een laagdrempelige sfeer, waar iedereen zichzelf mag en durft te zijn en waar de directeur op vrijdagmiddag ook een biertje meedrinkt.

Dus als je de uitdaging aangaat, wees dan voorbereid op het leren van veel namen... Maar vooral op veel leuke collega's!

Marketing en communicatie vacatures bij Certhon

Hieronder vind je de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Certhon die op dit moment aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Blijf dan op de hoogte van nieuwe uitdagingen bij Certhon door je aan te melden op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Certhon jouw rating
1 2 3 4 5