CED-Groep

De CED-Groep traint professionals en adviseert beslissers in onderwijs en kinderopvang. En ontwikkelt innovatieve educatieve producten.

Online Marketing en communicatie vacatures bij CED-Groep in Rotterdam

Over CED-groep

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot praktische oplossingen voor actuele vraagstukken. We ontwikkelen inspirerende leermiddelen en geven betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor.

Werken bij stichting CED-Groep

Als leren je lief is! De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar ons team van zo'n tweehonderd gedreven professionals zich elke dag voor inspant. Jij kunt deel uitmaken van dat team en samen met collega's een betekenisvolle bijdrage leveren aan het duurzaam versterken van de kinderopvang en het onderwijs.

Om bij de CED-Groep te werken moet je veel in huis hebben. Niet alleen expertise en ervaring in jouw vak, maar ook een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit. Daar staat ook wel wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, mogelijkheden tot uitwisseling van kennis er ervaring met collega's, opname in pensioenfonds ABP, een collectieve verzekering en marktconforme arbeidsvoorwaarden.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij de CED-Groep

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij stichting CED-Groep in Rotterdam die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

28 jun 2021 433 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef CED-Groep jouw rating
1 2 3 4 5