CBRE

CBRE is een internationale vastgoed- en huisvestingsadviseur met alle vastgoedexpertise in eigen huis en is ruim 40 jaar actief op de Nederlandse vastgoedmarkt. Onze ambitie is vastgoed- en huisvestingsoplossingen te creëren die werkelijke waarde toevoegen. Om dat te bereiken zoeken wij naar ideale vormen van samenwerking, in onze eigen organisatie, daarbuiten en met onze klanten. Met als doel uitzonderlijke resultaten te boeken waar onze klanten en onze medewerkers trots op zijn.

CBRE

Het DNA van CBRE

Ons internationale netwerk en onze uitgebreide marktkennis delen wij met onze klanten. En met onze schaalgrootte en strategisch advies op alle vastgoedterreinen bieden wij dé oplossing voor elk vraagstuk in de markt. We willen graag dat onze klanten door onze inzichten een voorsprong behalen.

We vinden het belangrijk om ons werk goed te doen. In al onze relaties en zeker ook in onze vastgoedprojecten draait het om vertrouwen, kwaliteit en professionaliteit. 

(Online) marketing en communicatie vacatures en stages bij CBRE

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij CBRE in Amsterdam die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef CBRE jouw rating
1 2 3 4 5