Carrier Airconditioning

Carrier is wereldwijd nummer 1 in de airconditioningindustrie en houdt zich bezig met het ontwikkelen van geavanceerde oplossingen om het comfort in elke situatie te verbeteren. Op het werk, thuis, in winkels, restaurants, bars, zorginstellingen, enz.

Carrier Airconditioning Benelux

You need air, air needs Carrier!

De uitdaging was vanaf het begin duidelijk toen Willis Carrier ruim 100 jaar geleden het eerste airconditioningsysteem uitvond: De continue ontwikkeling van de optimale regeling van het binnenklimaat. Ook nu is Carrier wereldwijd nog altijd met diezelfde gedrevenheid en betrokkenheid bezig met het ontwikkelen van geavanceerde oplossingen om het comfort in elke situatie te verbeteren. Op het werk, thuis, in winkels, restaurants, bars, zorginstellingen, enz. Carrier is immers niet voor niets wereldwijd nummer 1 in de airconditioningindustrie.

Werken bij Carrier

We zijn ambitieus en doelgericht. We zijn een sterk team dat elke dag optimaal presteert. Ben jij in staat om de juiste innovatie toe te voegen? Dan is Carrier de plek!

Carrier is marktleider, daarom zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste mensen die mee willen bouwen aan ons succes. Met een dynamische internationale werkomgeving, een uitstekend toekomstperspectief, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals ons Employee Scholarship Program, een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen.

Marketing en communicatie vacatures bij Carrier

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied van Carrier die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Carrier Airconditioning jouw rating
1 2 3 4 5