Careibu

De social startup Careibu koppelt studenten op zoek naar een sociale bijbaan aan mensen op zoek naar hulp aan huis. Landelijk zijn er al meer dan 30.000 studenten en 12.000 klanten aangesloten.

Careibu

Over Careibu

Bij Careibu draait alles om ‘sociale zorg’. Via ons platform verbinden we studenten aan mensen voor hulp aan huis. Onze studenten werken als OppasStudent, PoetsStudent of SeniorenStudent. Al 30.000+ studenten en 12.000+ aanvragers hebben zich bij onze community aangesloten.

Careibu is opgericht door de zussen Lotte (31) en Anne (30), vanuit hun studentenkamers. Inmiddels werken we met een team van tien jonge mensen in een leuk kantoor in Amsterdam Noord (Asterweg). We groeien hard, zowel nationaal als internationaal: de eerste stappen in Duitsland (Berlijn) zijn gezet! Onze missie is om alle generaties in de samenleving te verbinden en studenten een sociale bijbaan te bieden.

(online) Marketing en communicatie vacatures bij Careibu

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Careibu die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Careibu jouw rating
1 2 3 4 5