Capgemini

Capgemini is een van de grootste ICT consultancy bedrijven in de wereld en is marktleider op het gebied van Consulting, Technology en Outsourcing.

Capgemini

Over Capgemini

Capgemini is een van 's werelds grootste leveranciers van consulting-, technologie- outsourcing- en local professional services. Capgemini Group is met meer dan 180.000 medewerkers actief in meer dan 40 landen. We helpen onze klanten met transformaties om hun resultaten en concurrentievermogen te verbeteren.
 
We leveren een reeks geïntegreerde services die zijn gebaseerd op zeer geavanceerde technologie en een diepgaande domeinkennis.

Werken bij Capgemini

Capgemini is een plek waar uiteenlopende mensen bij elkaar komen om als één team te werken, creatief te zijn en resultaten te boeken. We willen graag van elkaar leren. Waarbij we het plezier niet uit het oog verliezen. 

Teamgeest

Als we een metafoor voor onze werkcultuur moesten kiezen, zou het de bijenkorf zijn. Het draait namelijk allemaal om samenwerking. Bij ons werkt iedereen samen aan een gemeenschappelijk doel: een positieve verandering bij onze klanten bewerkstelligen. Altijd met respect voor de individuele eigenschappen van iedereen. Want daaraan ontleent het team zijn kracht.

Diversiteit

Diversiteit is diep verankerd in onze bedrijfscultuur. Niet alleen omdat we in meer dan 40 landen aanwezig zijn en onze medewerkers alles bij elkaar ruim 100 talen spreken. Maar voor ons gaat diversiteit verder dan alleen nationaliteit en taal. Het omvat ook dimensies zoals etnische afkomst, leeftijd, geslacht, levensstijl en handicap.

Passie, creativiteit en innovatie

Werken bij Capgemini betekent vaak als eerste nadenken over nieuwe ontwikkelingen. Onze teams volgen niet alleen de nieuwste IT-ontwikkelingen op de voet, maar ze leveren zelf een actieve bijdrage aan het ontstaan van nieuwe trends. Onze mensen zijn altijd een van de eersten die experimenteren met de laatste technologieën, waaruit soms revolutionaire nieuwe ideeën voortkomen.

(Online) marketing en communicatie vacatures en stages bij Capgemini

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages bij Capgemini die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures en stages bij Capgemini.

 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Capgemini jouw rating
1 2 3 4 5