Caldera Group

B2B Marketing? Uitbesteden! Met slimme online en offline marketing zijn wij met trots de marketingafdeling van ruim 30 organisaties in Nederland.

Caldera Group

Over Caldera Group

Wij vinden dat iedereen recht heeft op een steengoed marketingteam. Daarom zijn wij in 2011 Caldera Group gestart. Als Shared Marketing team werken wij voor diverse opdrachtgevers. De diversiteit maakt ons werk uitdagend en houdt ons scherp. Sinds onze oprichting doen we daarom één ding: succesvolle marketingactiviteiten uitvoeren waar we trots op zijn.

Kanaalonafhankelijke specialist

Elk bedrijf is anders. Net als elke doelgroep. Wij bekijken marketing dan ook vanuit de beleving van de klant. Zo zorgen wij ervoor dat wij de juiste boodschap, gericht aan de juiste doelgroep, op het juiste moment, via het juiste kanaal verspreiden. Daarom richten wij ons niet op één kanaal, maar selecteren wij de mix van on- én offline middelen die bij jou, en jouw doelgroep, past.

Ons geheim?

Ieder van ons heeft zijn eigen kwaliteiten en passies. Dat is wat ons drijft en waar wij gelukkig van worden. Wat is er nou leuker dan elke dag doen waar je écht goed in bent? Ons plezier straalt ook af op onze klanten. Want niet alleen wij doen waar wij goed in zijn, zij doen dat ook. Dat is de kracht van ons concept.

Werken bij Caldera Group

Marketing en communicatie vacatures bij Caldera Group

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Caldera Group die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Caldera Group jouw rating
1 2 3 4 5