BZTRS Agency

BZTRS Agency is een samensmelting van verschillende specialistische organisaties, waardoor wij alles op het gebied van strategie, (online) marketing, webdevelopment en software in huis hebben.

BZTRS Agency

Design thinking is onze mindset

Door de eindgebruiker centraal te stellen transformeren wij het businessmodel van de forward thinking ondernemer in de retail bedrijfskolom, naar sterke waardeproposities.

We vinden het belangrijk zo de drie kernwaarden: plezier, winst en waarde, terug te brengen in organisaties.

BZTRS verheldert en verklaart d.m.v. data en insights, helpt bij het maken van de juiste keuzes (als kennishub), verbindt en faciliteert op het gebied van technologie. BZTRS is een 'Design Thinking company'. Onze gespecialiseerde denkers en doeners stellen de behoeften van de eindgebruiker centraal.

Marketing en communicatie vacatures bij BZTRS

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied van BZTRS die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij BZTRS in Eindhoven!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef BZTRS Agency jouw rating
1 2 3 4 5