BVNG

Bureau Voor Noordelijke Gemeenten (BVNG) is een hoogwaardige en gespecialiseerde dienstverlener voor gemeenten en provincies als het gaat om het arbeidsbemiddeling van hoger opgeleide vakspecialisten.

Online marketing en communicatie vacatures bij BVNG

Over BVNG

BVNG is een snel groeiend detacherings- en adviesbureau binnen het publieke domein en al meer dan 11 jaar een betrouwbare partner voor haar opdrachtgevers. BVNG heeft de ambitie om de beste dienstverlener te zijn binnen het publieke domein. Gedreven door maatschappelijk verantwoord ondernemerschap zet de organisatie in op een duurzame samenwerking, vanuit de authenticiteit van BVNG. Met aandacht voor elkaar. Eerlijk, duidelijk en integer. En altijd dichtbij met focus op de regio.

De missie: "Samen de maatschappij vooruit helpen", daar gaat BVNG voor. Hoe mooi is het invloed te kunnen uitoefenen in de wereld waarin wij leven! Met de inzet van professionals en het delen van kennis maakt BVNG door haar dienstverlening de wereld waarin wij leven direct beter. De organisatie heeft een maatschappelijk en sociaal karakter: Met het streven om in een duurzame samenwerking met opdrachtgevers en partners elkaar te versterken met elkaars kennis en daardoor beter te worden.

BVNG heeft vestigingen in Groningen, Leeuwarden, Zwolle, Hoorn en Apeldoorn. De vestigingen werken nauw samen in het vervullen van opdrachten. De vestigingen worden ondersteund door het team Organisatie & Ontwikkeling (HR, Marketing & Communicatie, Tenderdesk, IV & IT, Finance & Control en Facility), werkzaam vanuit Groningen.

Online marketing en communicatie vacatures bij BVNG

Bekijk hieronder de marketing en communicatie vacatures en stages van BVNG die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er niets? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

12 apr 2021 449 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef BVNG jouw rating
1 2 3 4 5