buro C5

Buro C5 is een ervaren intermediair die gespecialiseerd is in het bemiddelen, begeleiden en opleiden van professionals op het gebied van PMO & Projectmanagementadvies.

buro C5

Over buro C5

Het netwerk voor PMO & projectmanagementadviseurs.
Wij zijn buro C5 en wij verbinden de ambitie van talent met de ambitie van bedrijven. De afgelopen jaren hebben wij geleerd dat het niet gaat om de beste te zijn, maar de beste te willen worden. Ieder met zijn eigen kwaliteiten. Daarom blijven wij continu investeren in de kwaliteiten van onze professionals. Ook als ze langer op dezelfde opdracht blijven.

Onze filosofie is simpel: kwaliteit duurt het langst. De persoonlijke ontwikkeling van onze professionals staat bij ons centraal. Daar investeren we in, bijvoorbeeld door gerichte training & coaching. Zo zorgen we ervoor dat ze op de plek komen waar ze naartoe willen groeien en het beste tot hun recht komen. Een aanpak die vruchten afwerpt naar onze opdrachtgevers want we dragen niet zomaar iemand voor, maar altijd een passende schakel.

Wij bieden oplossingen voor klanten die binnen hun organisatie tijdelijke en/of structurele behoefte aan (extra) capaciteit hebben middels detachering, detavast constructie of werving & selectie. Dit doen we standaard met het oog op de toekomst, vanuit onze jarenlange ervaring weten we dat een duurzame oplossing zich altijd uitbetaalt.

Kijk vooruit. buro C5.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij buro C5

Hieronder staan de (online) marketing vacatures & communicatie vacatures en stages bij buro C5 die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er momenteel geen vacatures? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef buro C5 jouw rating
1 2 3 4 5