Bureau Zuidema

Mensen écht invloedrijker maken, daar draait het om! Al 50 jaar zorgen we ervoor dat mensen de kracht van positieve invloed kunnen ontdekken, leren en gebruiken.

Online marketing en communicatie vacatures bij Bureau Zuidema in Leusden

Over Bureau Zuidema

anaf het moment dat Hans Zuidema het Invloedmodel® in de jaren '70 naar Nederland haalde, wisten we het zeker: positieve invloed is dé vaardigheid die elke professional in huis moet hebben! Waarom we dat zo zeker weten en meer over het ontstaan van het model, lees je hier.

Al snel werden onze trainingen een begrip in Nederland, en onze ambities reiken steeds verder. Sinds 1962 zijn we hard op weg om zoveel mogelijk mensen écht invloedrijker maken. In Nederland én internationaal.

Werken bij Bureau Zuidema

Vanuit ons kantoor in Leusden waarborgen we een fantastische beleving voor onze deelnemers en klanten. We ondersteunen onze Influence Professionals en werken hard aan bestaande (en onderzoeken nieuwe) manieren van leren. Zo maximaliseren we niet alleen het (leer) effect voor onze huidige deelnemers maar zorgen we ook dat nóg meer mensen de kracht van positieve invloed kunnen ontdekken, leren en gebruiken.

"Binnen Bureau Zuidema ben je onderdeel van een hecht team."

Want of je nu op het kantoor in Leusden of op een externe locatie werkt, we hebben allemaal dezelfde missie: mensen écht invloedrijker maken. Dat betekent dat je alle mogelijkheden krijgt om je grenzen te verleggen en te ontdekken waar je jouw talenten het beste in kunt zetten.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Bureau Zuidema

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages bij Bureau Zuidema die op dit moment aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

13 jun 2021 317 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Bureau Zuidema jouw rating
1 2 3 4 5