Bureau Vermaeck

Bureau Vermaeck ontwikkelt concepten en produceert bijzondere ervaringen op spannende locaties in en voor de stad Rotterdam. Variërend van het Kid Dynamite Jazz Festival op Katendrecht, de tentoonstelling Fabeltjesland op de Wilhelminapier, IJsvrij Park Festival in Het Park bij de Euromast en de World Police & Fire Games Rotterdam in 2021.

Bureau Vermaeck

Over Bureau Vermaeck

Bureau Vermaeck ontwikkelt die concepten en produceert die ervaringen altijd vanuit de wens bezoekers een nieuw stukje van de stad te laten ontdekken en ongewone dingen te laten beleven. Onze visie is dat de beste ervaring ontstaat uit een sterk concept, gedragen door een netwerk van partners, dat vanuit gedeelde waarden betekenisvol is. In de meeste gevallen is Bureau Vermaeck de bedenker van het concept maar soms stellen initiatiefnemers ons de vraag hun idee naar een hoger niveau te tillen.

Bureau Vermaeck is een in 2017 opgericht familiebedrijf dat jarenlange ervaring en kennis in de organisatie van projecten en producties bundelt. Het team is sinds haar ontstaan uitgebreid met expertise op het gebied van projectcoördinatie, marketing, PR, vormgeving, programmering, conceptontwikkeling, sales, HR en financiën. Een deel van de projecten wordt vanwege haar maatschappelijke karakter zonder winstoogmerk geïnitieerd vanuit Stichting Vermaeck.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Bureau Vermaeck

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied bij Bureau Vermaeck die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er op dit moment hieronder geen vacatures vermeld? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

16 sep 2019 648 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Bureau Vermaeck jouw rating
1 2 3 4 5