BSP Fietsen

BSP is een zelfstandig Nederlands fietsmerk, gevestigd in de stad Utrecht. BSP kenmerkt zich door een focus op het populaire Urban en Lifestyle segment, gericht op de Nederlandse markt. Dit wordt gekenmerkt door onze stijl waarbij het gebruik van de fiets voorop staat. Sinds de oprichting in 1980 is BSP inmiddels uitgegroeid tot een merk met een compleet modellenprogramma en met een mooi dealernetwerk in Nederland.

Werken bij BSP Fietsen

Over BSP

Wij Nederlanders zijn met ons fietsgebruik uniek, we doen er ook echt alles mee! Elke dag naar werk en school, kinderen voor en achter mee, mooi kratje er op voor de sporttas, alles doen wij met de fiets. Elke BSP is hiervoor gemaakt en zijn echte gebruikers fietsen, dat maakt BSP uniek.

BSP is nog één van de weinige onafhankelijke familiebedrijven onder de fietsmerken. 100% gemaakt voor de Nederlandse gebruiker, door echte gebruikers.

De BSP fietsen worden op twee locaties in Nederland geassembleerd bij sociale werkplaatsen en dit gebeurt al sinds de oprichting van BSP. Jouw fiets is dan ook met veel enthousiasme en aandacht in elkaar gezet door de mensen die zich daar altijd met veel plezier voor inzetten. Voor ons is dit niet apart of bijzonder. Maar kijkend naar de lage lonen landen waar de fietsen van onze collega's tegenwoordig vandaan komen, maakt het samenwerken met onze sociale partners in Nederland toch wel een beetje onze trots.

Heb je een BSP fiets of een onderdelen levering wel eens in verpakking bij de dealer zien staan? We weten het, het ziet er niet uit...! Wij hergebruiken voor de verpakking zoveel mogelijk de kartonnen en plastic verpakkingen van onze leveranciers. Misschien een klein iets, maar ook hiermee dragen we wel een steentje bij aan een zo klein mogelijke footprint.

Marketing en communicatie vacatures bij de BSP Fietsen

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij BSP Fietsen in Utrecht die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

01 dec 2020 539 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef BSP Fietsen jouw rating
1 2 3 4 5