BSH Nederland

Bij BSH Nederland willen wij met huishoudapparaten van onze merken Bosch, Siemens, Gaggenau, NEFF en Constructa de kwaliteit van leven verbeteren. Ons productaanbod loopt uiteen van fornuizen, ovens, schouwkappen, vaatwassers, wasmachines en drogers, koelkasten en vriezers tot kleinhuishoudelijke apparaten zoals stofzuigers, espressovolautomaten en keukenmachines.

BSH Nederland

Over BSH Nederland

Met onze merken Bosch, Siemens, NEFF en Gaggenau geven wij vorm aan de dag van morgen. Want als toonaangevende producent van huishoudapparatuur, kijken wij voortdurend vooruit hoe wij met onze apparaten de kwaliteit van leven kunnen verbeteren. Hiervoor zetten we de nieuwste technologieën in zoals robotica, sensortechnologie en het 'internet of things'.

In Nederland zijn wij verantwoordelijk voor de sales-, marketing- en serviceactiviteiten van onze merken. Dat doen wij vanuit ons cradle-to-cradle inspiratiehuis 20|20. Centraal in ons werk staan de wensen van de consument.

We kunnen jouw ideeën en capaciteiten hiervoor goed gebruiken. Geef jouw carrière een thuis door bij ons te komen werken – misschien morgen al?

Marketing en communicatie vacatures bij BSH Nederland

Hieronder vind je de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij BSH die op dit moment aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Blijf dan op de hoogte van nieuwe uitdagingen bij BSH Nederland door je aan te melden op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef BSH Nederland jouw rating
1 2 3 4 5