Bravis ziekenhuis

Het Bravis ziekenhuis biedt een breed pakket aan medisch specialistische zorg voor de regio West-Brabant. Het is de grootste werkgever in deze regio en een van de grootste algemene ziekenhuizen in Nederland.

Werken bij Bravis Ziekenhuis

Over het Bravis ziekenhuis

Het Bravis ziekenhuis is op 1 januari 2015 ontstaan na een fusie tussen het Lievensberg ziekenhuis in Bergen op Zoom en het Franciscus ziekenhuis in Roosendaal. Door onze kennis en kunde zo te bundelen versterken we wat we al heel lang succesvol doen, namelijk samenwerken. Met collega's in het ziekenhuis, met de zorgverleners om ons heen, met zorgverzekeraars én met de patiënt. Door goed samen te werken zijn we in staat afzonderlijke zorg naar uitzonderlijke kwaliteit te brengen. Zodat we de uitdagingen van de toekomst nog beter aankunnen.

Werken bij Bravis ziekenhuis

Het Bravis ziekenhuis biedt een breed pakket aan medisch specialistische zorg voor de regio West-Brabant. Het is de grootste werkgever in deze regio en een van de grootste algemene ziekenhuizen in Nederland. Het ziekenhuis heeft twee hoofdlocaties (Roosendaal en Bergen op Zoom) en drie buitenpoli's. De kernwaarden van het ziekenhuis zijn deskundig, verbindend, lef en vrij. Met de visie 2030 (Het nieuwe Bravis) anticipeert het Bravis ziekenhuis op het steeds sneller veranderende zorglandschap en werken we samen met collega's, patiënten en alle andere stakeholders aan het Bravis ziekenhuis van de toekomst. Want samen word je beter.

Ontdek hoeveel impact jij kunt hebben bij Bravis

Zorg is altijd in beweging, net zoals ons ziekenhuis. De innovaties volgen elkaar in een steeds hoger tempo op. Bravis ziekenhuis wil graag meegroeien in deze veranderingen. Om de komende jaren door te groeien naar het ziekenhuis van de toekomst, hebben we mensen nodig die het lef én de expertise hebben om onze zorg naar een hoger plan te tillen. Mensen zoals jij!

Vacatures bij Bravis ziekenhuis

(Online) marketing en communicatie vacatures bij het Bravis ziekenhuis

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij het Bravis ziekenhuis die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

16 okt 2020 482 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Bravis ziekenhuis jouw rating
1 2 3 4 5