Brandchart

Brandchart is het merk voor arbeidsmarkt- en employer brand onderzoek. Wij helpen bedrijven, middels betrouwbaar en toepasbaar onderzoek, zowel de interne als de externe arbeidsmarkt transparant te maken. Hierdoor zijn ze in staat slimme arbeidsmarkt- en HR-strategieën te ontwikkelen, waarbij altijd het doel is om het beste talent aan te trekken en te behouden.

Brandchart

Wie we zijn

Wij van Brandchart leveren een bijdrage aan de groei van recruitment en recruitment marketing. Door middel van onze tools en maatwerkonderzoek voorzien wij recruiters, HR-professionals en communicatiespecialisten van kennis en inzicht. Ons team bestaat uit enthousiaste consultants die jou als geen ander inzicht kunnen geven in alle aspecten van het Talent Journey Model.

Marketing en communicatie vacatures bij Brandchart

Hieronder vind je de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Brandchart die op dit moment aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Blijf dan op de hoogte van nieuwe uitdagingen bij Brandchart door je aan te melden op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Brandchart jouw rating
1 2 3 4 5