Brain Research Center

Bij Brain Research Center doen we actief onderzoek naar medicijnen tegen hersenziekten zoals Alzheimer, Depressie, MS en Parkinson. Een nieuw medicijn doorloopt een lang en zorgvuldig proces voordat het op grote schaal aan patiënten kan worden voorgeschreven. Een belangrijke stap in dit ontwikkelingsproces is om het nieuwe medicijn bij patiënten te onderzoeken. Dat is wat Brain Research Center doet.

Online marketing en communicatie vacatures bij Brain Research Center

Over Brain Research Center

Brain Research Center is een onderzoekscentrum gespecialiseerd in klinisch onderzoek met nieuwe medicijnen tegen alzheimer en andere hersenziekten. Brain Research center werkt nauw samen met het Amsterdam UMC, het Jeroen Bosch Ziekenhuis en Isala Zwolle.

Brain Research Center wil de kwaliteit van leven verbeteren van mensen met een hersenziekte door middel van hoogwaardig en innovatief onderzoek in een veilige en gastvrije omgeving. Ons doel is om in 2025 een aantoonbare bijdrage te hebben geleverd aan de registratie van nieuwe geneesmiddelen voor alzheimer en andere vormen van dementie, Multiple sclerose, Parkinson en depressie.

Werken bij Brain Research Center

Voor onze vestigingen in Amsterdam, Den Bosch en Zwolle zijn wij op zoek naar gedreven mensen die graag meer voldoening willen halen uit hun werk door mee te werken aan onze missie: hersenziekten de wereld uit!

Je vindt bij ons een informele sfeer waarin de deelnemer centraal staat. Onze zorgzaamheid is zichtbaar en voelbaar. Een gemoedelijke en warme sfeer, waarin mensen snel op hun gemak zijn. Met elkaar en voor elkaar zetten we dagelijks alles op alles om hersenziekten de wereld uit te helpen.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Brain Research Center

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Brain Research Center in Amsterdam die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

22 apr 2021 362 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Brain Research Center jouw rating
1 2 3 4 5