Brabantia

Onze doelstelling is het leven mooier te maken met prachtig ontworpen productconcepten die prettig zijn in het gebruik. Gemaakt met hart voor het product en aandacht voor de invloed ervan op mens en planeet. We zijn een familiebedrijf gebouwd op familiewaarden. Met veelbelovende concepten, die duurzaam worden gemaakt, zodat we een betere wereld kunnen achterlaten voor de volgende generatie.

Brabantia

Bedrijfsprofiel Brabantia

Van een bescheiden begin in 1919 is Brabantia vandaag de dag uitgegroeid tot een internationaal designmerk dat bekend staat om zijn praktische en stijlvolle keukenaccessoires en huishoudelijke artikelen. Een betrouwbaar en geliefd merk met mooie, handige oplossingen voor in huis: van afvalemmers tot wassen en drogen en van koken en tafelen tot badkameraccessoires.

Het geheim van ons succes? Mensen houden van mooie kwaliteitsproducten die ze dag in dag uit kunnen gebruiken, zolang als ze willen.
Producten met verrassende ontwerpen die het huishouden prettiger maken: letterlijk ‘Designed for living’.

Voortbouwend op dezelfde waarden van meer dan 95 jaar geleden is Brabantia nog steeds een familiebedrijf met oog voor de toekomst dat innovatieve producten
creëert voor de volgende generatie. Wij staan voor onze beloftes en geloven in onze producten met 5 tot 10 jaar garantie en een uitstekende klantenservice.

Onze producten zijn onder meer verkrijgbaar in warenhuizen, huishoudspeciaalzaken en kookwinkels.

Online marketing en communicatie vacatures bij Brabantia

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Brabantia die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures bij puik.

19 sep 2017 606 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Brabantia jouw rating
1 2 3 4 5