Brabantia

De afgelopen eeuw heeft Brabantia een plek veroverd in de huizen en harten van miljoenen mensen over de hele wereld. Want wat je ook in het huishouden doet, het wordt leuker met onze mooie en slimme huishoudelijke artikelen. Designed for living, noemen we dat. En dat zie je ook terug in ons werk.

Vacatures bij Brabantia

Over Brabantia

DESIGNED FOR LIVING.

"We weten dat veel mensen niet graag klusjes doen. Maar we brengen hiermee wel 6 jaar van ons leven door. En tijd is te kostbaar om te verspillen. Waarom verrijk je je dagelijkse routines niet, leer je om ervan te houden? Doe de kleine dingen met plezier, laat ze je sterker maken. Maak van je dagelijkse rituelen je ontsnappingsplan, een kans om te ontspannen, in het moment te leven, verbonden te raken of los te laten.

Bij Brabantia zijn we er om je te helpen met prachtig ontworpen productconcepten voor aangenaam leven en geven. Concepten vol beloften die duurzaam worden gemaakt en een betere wereld achterlaten voor toekomstige generaties. En voor jou om van te genieten."

Tijn, CEO Brabantia

Werken bij Brabantia

We zijn dol op onze producten, maar van onze mensen houden we nog meer. Met de hele Brabantia-familie zorgen we voor elkaar en voor volgende generaties. We willen samen leren, werken en plezier maken. De wereld mooier maken. Verantwoord ondernemen dus. Betrouwbaar, flexibel, gewetensvol, verrassend en ondernemend, dat zijn de waarden die we samen delen.

werken bij Brabantia

Bij Brabantia komen de professionaliteit van een multinational samen met de charme en het ondernemerschap van een familiebedrijf. Een inspirerende omgeving, waarin je je energie kwijt kunt, maar ook je ideeën. Brabantse gezelligheid in een internationale omgeving dus. Plus alle ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling, een prima salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden.

Online marketing en communicatie vacatures bij Brabantia

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Brabantia die momenteel aangemeld zijn. Staan er geen vacatures? Hou onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures bij Brabantia.

19 sep 2017 1007 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Brabantia jouw rating
1 2 3 4 5