Bouwstenen voor Sociaal

Bouwstenen voor Sociaal is een sectorverbindend platform van en voor bestuurders, managers en professionals in maatschappelijk vastgoed, waaronder gebouwen voor buurten, onderwijs, opvang, cultuur, sport, welzijn, informatie en zorg.

Bouwstenen voor Sociaal

Over Bouwstenen voor Sociaal

Bouwstenen is een platform voor en netwerk van bestuurders, managers en professionals rond maatschappelijke voorzieningen en vastgoed, waaronder scholen, buurt-, cultuur- en sportaccommodaties. We vertalen vraagstukken rond bijvoorbeeld de energietransitie of de behoefte aan onderwijs, naar lokale voorzieningen en vastgoed. Samen met betrokkenen uit het werkveld werken we aan de professionalisering van deze nieuwe sector. Het team dat het netwerk ondersteunt werkt vanuit Amersfoort. Samen met zo'n 150 partners verzamelen, maken en verspreiden we nieuws en vakkennis, zetten we met elkaar de toon en ontwikkelen we praktische tools.

(Online) Marketing en communicatie vacatures en stages bij Bouwstenen

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Bouwstenen voor Sociaal die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staan er geen vacatures? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Bouwstenen voor Sociaal jouw rating
1 2 3 4 5