Bouwstenen voor Sociaal

Bouwstenen voor Sociaal is een sectorverbindend platform van en voor bestuurders, managers en professionals in maatschappelijk vastgoed, waaronder gebouwen voor buurten, onderwijs, opvang, cultuur, sport, welzijn, informatie en zorg.

Bouwstenen voor Sociaal

Over Bouwstenen voor Sociaal

Bouwstenen is een sectorverbindend platform voor bestuurders, managers en professionals in maatschappelijk vastgoed. Maatschappelijk vastgoed omvat gebouwen voor ontmoeting, onderwijs, opvang, cultuur, sport, zorg en andere vormen van maatschappelijke en publieke dienstverlening. Er is in Nederland meer dan 80 miljoen m2 maatschappelijk vastgoed en dat is meer dan winkels en kantoren bij elkaar. Er gaat jaarlijks ongeveer € 14,5 miljard in om. Bouwstenen informeert partijen, verbindt partijen en helpt ze vooruit te komen in het complexe en sterk veranderende werkveld van maatschappelijk vastgoed.

Bouwstenen is opgericht vanuit de overtuiging dat het maatschappelijk vastgoed beter en slimmer georganiseerd kan worden. Bouwstenen wordt inhoudelijk en financieel gedragen door partijen in het veld en gesteund door de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, Aedes woningcorporaties, de POraad (basisonderwijs), de Brancheorganisatie Kinderopvang en de MOgroep (brancheorganisatie van maatschappelijke dienstverleners).

(Online) Marketing en communicatie vacatures en stages bij Bouwstenen

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Bouwstenen voor Sociaal die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staan er geen vacatures? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Bouwstenen voor Sociaal jouw rating
1 2 3 4 5