Bos Theaterproducties

Bos Theaterproducties is ruim twintig jaar geleden opgericht door Inge Bos en heeft vandaag de dag ruimschoots haar sporen verdiend binnen de Nederlandse theaterwereld. Bos onderscheidt zich door vernieuwende producties te maken voor een groot publiek, waarbij vakmanschap en bevlogenheid hoog in het vaandel staan.

Bos Theaterproducties

Over Bos Theaterproducties

Ieder theaterseizoen maakt Bos eigen theaterproducties. Musicals, toneel, cabaret, familievoorstellingen, komedie en muziektheater, met grote namen en aanstormende talenten. Dit zijn vaak verrassende producties, zoals de musicals AMANDLA! MANDELA en HEMA de musical, de actuele toneelhit DE VERLEIDERS, en Watskeburt?! De Musical, op basis van een concept van De Jeugd van Tegenwoordig. Hiernaast is Bos al jaren het vaste impresariaat van o.a. Plien & Bianca en NUHR en van jong talent als Yentl en de Boer. Ook worden er regelmatig buitenlandse producties naar Nederland gehaald en samenwerkingsverbanden aangegaan met andere producenten.

In de loop der jaren heeft Inge Bos veel bevlogen en gerenommeerde theatermakers om zich heen verzameld. Samen met het enthousiaste kantoorteam wordt in een oud schoolgebouw in Amsterdam hard gewerkt om van iedere productie een succes te maken. Aangemoedigd door twee labradors en een dwergpapegaai worden ideeën uitgewerkt, creatieve teams samengesteld, acteurs gecast en voorstellingen aan theaters verkocht. Vervolgens worden er fotoshoots georganiseerd, drukwerk ontwikkeld en marketingstrategieën uitgedacht. Terwijl decor, licht, geluid en kostuums worden ontworpen, wordt er door de cast druk gerepeteerd. In de week voorafgaand aan de eerste voorstelling komt alles voor het eerst samen op het toneel... en uiteindelijk in het theater!

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Bos Theaterproducties

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij BOS Theaterproducties in Amsterdam die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Bos Theaterproducties jouw rating
1 2 3 4 5