BooQi Media Solutions

BooQi Media Solutions is een internationaal marketing- en communicatiebureau dat zich specialiseert in Compact Media. Compact Media is een reeks communicatietools die helpen belangrijke informatie te communiceren op een compact formaat dat een hoge bewaarfunctie heeft en regelmatig wordt gebruikt.

BooQi Media Solutions

Over BooQi

BooQi Media Solutions is een internationaal marketingbureau, actief in 9 landen: Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Ierland & Engeland. Al ruim 9 jaar zijn wij elke dag bezig om onze klanten te helpen met effectieve marketingcampagnes en hierdoor marktleider in Compact Media te zijn.

Compact Media is dé manier om belangrijke informatie te communiceren op een impactvol formaat dat de ontvanger gebruikt en bewaart. Onze doelgroep is zeer uiteenlopend: Van MKB tot de grote bedrijven in bijvoorbeeld FMCG, van financiële instellingen tot grote festivalorganisatoren en van retail organisaties tot hotels.

Werken bij BooQi

BooQi is een jong, dynamisch en ambitieus bedrijf. Je maakt onderdeel uit van het internationale team, gevestigd op het HQ in Zaltbommel en werkt – als marketing team - nauw samen met de internationale salesteams. Je hebt je eigen verantwoordelijkheden en met jouw marketingactiviteiten bereik je tienduizenden mensen door Europa. Er geldt geen 9 tot 5 mentaliteit; het is aanpoten. Daartegenover staat dat je vooraan loopt in internationale business development. Bij ons is geen dag hetzelfde en jouw functie is erg veelzijdig!

Successen worden gevierd. Goed gevierd! Saamhorigheid en passie zijn voor BooQi erg belangrijk. Onze gemeenschappelijke lunch in onze eigen bar op het hoofdkantoor en de vrijdagmiddagborrel zijn goede voorbeelden hiervan. Kortom: Work hard, play hard!

 

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij BooQi Media Solutions

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Booqi die aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er vandaag geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef BooQi Media Solutions jouw rating
1 2 3 4 5